Så beställer du

Beställ

Sök upp den eller de artiklar du är intresserad av – välj storlek och antal och klicka på beställ. När du är klar går du till din varukorgen och gör färdigt din beställning: du väljer i vilken Coop-butik du vill hämta ut din order.
Du betalar inget nu – utan detta görs i butik i samband med att du hämtar det du beställt.

Så beställer du:

1. Välj produkt & antal

2. Beställ

3. Välj tid & butik

4. Avhämtning

1. Välj produkt och antal

Sök bland våra läckra produkter och välj just de godsaker som passar till erat kalas. De flesta produkter går att välja i olika storlekar/portionsantal. Tänk på att portioner avser en standardportion men vi äter ju alla olika mycket. Det går också att välja text och olika färger på marsipan på vissa tårtor bland annat prinsesstårtan. Om du vill designa en riktigt personlig tårta rekommenderar vi en fototårta. Då laddar du upp en bild, det kan vara fotografi eller en logga till exempel. Vi skriver ut bilden som en ätbar del av tårta.

2. Nästa steg är att klicka på beställ

Här fyller du i uppgifter om beställaren. Det är viktigt att det är korrekta uppgifter så att vi vet vem vi ska kontakta om det finns några oklarheter kring beställningen.

3. Välj tid och butik

Här väljer du vilken dag och i vilken Coop-butik du vill hämta och betala din beställning. Vi behöver ha din beställning senast tre hela arbetsdagar innan avhämtning. Du betalar inget när du gör din beställning utan det gör du enkelt vid avhämtning. 

4. Avhämtning

När du har beställt dina varor går det information både till våra konditorer och bagare samt berörd butik; när du kommer och ska hämta dina varor är de väl förberedda på detta. I butik kan det finnas olika rutiner för vem man ska fråga, ibland kan det vara i förbutiken, ibland i den manuella delikatessen eller i kassan. Kolla i din butik exakt vad som gäller där. Du betalar enkelt din beställning i kassan. Passa på att köpa allt annat till kalaset när du ändå är i butiken. Enklare kan det inte bli!